• Extra nieuwsbrief | Verhuizing Zuid Eschmarke

  Beste Zuid Eschmarkers,


  Zaterdag 14 juli gaat de boeken in als de dag waarop Zuid Eschmarke is verhuisd naar de kantine van Sportclub Enschede.
  Enkele wagens volgeladen met de spullen die nodig zijn voor "dagelijks gebruik",  om na de zomerstop weer te kunnen trainen en spelen, zijn naar de locatie aan de Weggelhorstweg gereden.

  Ballen, hesjes en pionnen, maar ook dossierkasten, bekers en foto’s hebben hun plekje gevonden.
  Bij Sportclub Enschede was ruimte genoeg vrij gemaakt, waardoor de verhuizing voorspoedig verliep.
  Veel spullen die nog over zijn, zoals de inboedel, zijn overigens te koop. De barkrukken en enkele (nostalgische) tafels zijn al verkocht.
  De welkomst- en reclameborden gaan deze zomer over. De banners met ons logo liggen klaar om bij de start van het seizoen gehesen te worden.
  Enkele fraaie bekers, schalen, de voetbalschoen met stalen neus en de bal met veter zijn te bewonderen in de vitrine in de kantine. Ook in de bestuurskamer staan onze bekers en hangen onze foto’s.

  De verhuizing houdt in dat we de kantine van Sportclub Enschede met hen delen. De beide penningmeesters hebben goede afspraken gemaakt. De kantine is elke donderdagavond geopend en op het kunstgras kan de gehele zomer worden getraind.
  Vanaf half augustus beginnen de trainingen weer op de dinsdag en donderdag.
  De KNVB zal in augustus de indelingen voor de competitie bekendmaken.

  De gemeente zal de kantine van Zuid Eschmarke overnemen. De taxaties worden nog naast elkaar gelegd en het college zal akkoord moeten geven.
  We zijn met de gemeente overeengekomen dat we de komende maanden de kantine aan de J.J. van Deinselaan nog mogen gebruiken, c.q. beheren voor de gemeente. Tijdens de Social Inclusion Games (29-7 t/m 4-8) en de Ultimate Regionals (frisbee, 24 t/m 26/8) zal Zuid Eschmarke nog gastheer zijn.
  De gemeente en Sportaal zijn momenteel met ERC en P.W. in gesprek over wanneer zij de kantine vervolgens in gebruik gaan nemen.

  Om de gezamenlijke kantine te kunnen gebruiken zijn veel vrijwilligers nodig. En die kunnen niet alleen van Sportclub Enschede komen. Zowel met het oog op de huidige samenwerking, als op de bereidwilligheid tot een fusie, zal ook Zuid Eschmarke vrijwilligers moeten leveren.
  Hetzelfde geldt voor het gebruik en onderhoud van de velden en kleedkamers.

  We willen alle verhuizers van vandaag hartelijk bedanken!


  We wensen iedereen een fijne vakantie, en we hopen onze leden uitgerust en gezond weer terug te zien.
  in de kantine van Sportclub Enschede én Zuid Eschmarke!

  Met sportieve groeten,
  Bestuur V.V. Zuid Eschmarke

   

   

   

  Klik op de afbeelding hieronder voor een link naar het artikel op de site van Tubantia